
Trufle z migdałami - produkt niedostępny
Trufle z migdałami o masie netto 1 kg, czyli 64 - 66 sztuk.
Każde pół kilograma trufli pakujemy w torebkę celofanową oznakowaną niezbędnymi dla konsumenta informacjami.
Składniki: czekolada biała (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, laktoza z mleka, emulgator E222 - lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), kuwertura deserowa (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator E322- lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, emulgator E476), śmietanka w proszku, migdały kostka (5%), masło, syrop glukozowy, sorbitol E420 (substancja utrzymująca wilgotność), spirytus (2%), aromat migdałowy. Wyrób może zawierać sezam, orzechy arachidowe, gluten.
Zamówienia można składać telefonicznie
lub mailowo biuro@gniewko-kluczewo.pl
Rekomendowana temperatura przechowywania produktu wynosi 12 - 20 st. C w pomieszczeniach czystych i suchych (wilgotność względna max. 75%), wolnych od obcych zapachów.