
Trufle paryskie - produkt niedostępny
Trufle prayskie o masie netto: 1 kg, czyli 64 - 66 sztuk.
Trufle sprzedajemy po 0,5 kg.
Każde pół kilograma trufli pakujemy w torebkę celofanową oznakowaną niezbędnymi dla konsumenta informacjami.
Składniki: kuwertura deserowa (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator E222 - lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, emulgator E476), śmietanka w proszku, masło, syrop glukozowy, sorbitol E420 (substancja utrzymująca wilgotność), spirytus (2%), aromat rumowy. Wyrób może zawierać sezam, orzechy arachidowe, gluten.
Zamówienia można składać telefonicznie
lub mailowo biuro@gniewko-kluczewo.pl
Rekomendowana temperatura przechowywania produktu wynosi 12 - 20 st. C w pomieszczeniach czystych, suchych (wilgotność względna max. 70%), wolnych od obcych zapachów.