
Krówki w czekoladzie - produkt niedostępny
Krówki w czekoladzie – masa mleczna polana czekoladą deserową.
Zdjęcie jest poglądowe i przedstawia jedną krówkę. Każdy kilogram krówek pakowany jest w torebkę celofanową i następnie do zbiorczego kartonu.
Składniki: cukier, syrop glukozowy, mleko w proszku odtłuszczone, tłuszcz roślinny (rzepakowy, całkowicie utwardzony rzepakowy), kuwertura deserowa 30% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator E322 - lecytyna sojowa, aromat waniliowy, emulgator E476; może zawierać śladowe ilości białka mleka). Wyrób może zawierać orzechy arachidowe, sezam, gluten.
Zamówienia można składać telefonicznie
lub mailowo biuro@gniewko-kluczewo.pl
Rekomendowana temperatura przechowywania produktu wynosi 12 - 20 st. C w pomieszczeniach czystych, suchych (wilgotność względna max. 70%), wolnych od obcych zapachów.