
Krówki mleczne z nutką wanilii.
Zdjęcie jest poglądowe i przedstawia jedną krówkę. Każdy kilorgam krówek pakowany jest w torebkę celofanową i następnie do zbiorczego kartonu.
Składniki: cukier, syrop glukozowy, mleko w proszku odtłuszczone (10%), tłuszcz roślinny (rzepakowy, całkowicie utwardzony rzepakowy), aromat waniliowy. Wyrób może zawierać orzechy arachidowe, sezam, gluten.
Średnia wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 360 kcal / 1560 kJ; tłuszcz: 3,49 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,64 g; węglowodany: 80,9 g, w tym cukry: 60,15 g; błonnik: 1,3 g; białko: 4,8 g; sól: 0,2 g.
Rekomendowana temperatura przechowywania produktu wynosi poniżej 18 st. C w pomieszczeniach czystych i suchych (wilgotność względna max. 75%), wolnych od obcych zapachów.